Persoonscontrole Bedrijfscontrole
Klant worden

Om het aanmeldproces zo simpel mogelijk te laten verlopen, kunt u hieronder de gevraagde bedrijfsgegevens invullen. Wij maken uw aanmelding dan zo spoedig mogelijk compleet.

 

Klant worden?

Uw bedrijfsnaam*
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Vraag / toelichting

  

Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen met ons via 085-7325523 of e-mail info@businesstoets.nl.

 

Contact

Bedrijfsnaam: Businesstoets

Download brochure
Support

 

Postbus: 333
Postcode: 2740 AH
Plaats: Waddinxveen
Algemeen telnr.: +31 (0)85 732 55 23
Faxnr.: +31 (0)85 732 55 21
E-mail: info@businesstoets.nl

 

Disclaimer Businesstoets

De Businesstoets is een geautomatiseerd systeem voor het screenen van de kredietwaardigheid en identiteit van particulier en bedrijven. Er kunnen geen rechten aan de geboden informatie en resultaten van de Businesstoets worden ontleend. Hoewel de leverancier zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van de Businesstoets, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, staan de Businesstoets en haar leden niet garant voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en resultaten. De Businesstoets en haar leden wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en resultaten van de Businesstoets dan ook uitdrukkelijk van de hand.