Persoonscontrole Bedrijfscontrole API
Welkom bij Support

Om u een goed te kunnen ondersteunen, kunt u hieronder een support aanvraag doen. Wij nemen dan zo spoeding mogelijk contact met u op.

 

Support

Uw bedrijfsnaam*
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Email*
Vraag / toelichting*

  

Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen met beheer van Businesstoets via 085-7325523 of e-mail info@businesstoets.nl.

 

Contact

Bedrijfsnaam: NVM Businesstoets

Download brochure
Support

 

Postbus: 333
Postcode: 2740 AH
Plaats: Waddinxveen
Algemeen telnr.: +31 (0)85 732 55 23
Faxnr.: +31 (0)85 732 55 21
E-mail: info@nvmbusinesstoets.nl

 

Disclaimer NVM Businesstoets

De NVM Businesstoets is een geautomatiseerd systeem voor het screenen van de kredietwaardigheid en identiteit van ondernemers en bedrijven. Er kunnen geen rechten aan de geboden informatie en resultaten van de NVM Businesstoets worden ontleend. Hoewel de leverancier zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van de NVM Businesstoets, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, staan de NVM en haar leden niet garant voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en resultaten. De NVM en haar leden wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en resultaten van de NVM Businesstoets dan ook uitdrukkelijk van de hand.